Per utilitzar les funcionalitats d'aquest lloc es necessari tenir el JavaScript actiu.


Instruccions per activar el JavaScript en el teu navegador web.
Utilitzant aquesta web acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació

Registrar-se Accedir f


Vull registrar-me
No recordo la meva paraula de pas

CONDICIONS


Termes d'ús

En visitar la web www.hortdendidac.com acceptes aquestes condicions. Ens reservem el dret de canviar-les en qualsevol moment, sent la teva responsabilitat revisar-les.

En realitzar una comanda a www.hortdendidac.com rebràs confirmació per correu electrònic juntament amb els detalls de la teva comanda. També pots trobar les teves comandes detallades a la secció “Compte”.

Preus

Els preus exposats a www.hortdendidac.com inclouen IVA, però no inclouen les despeses d’enviament ni de gestió, que es mostraran i s’aplicaran en la secció de confirmació de la comanda.

Degut a la naturalesa del nostre producte es poden donar variacions en el preu final de la factura, que no es reflectiran a www.hortdendidac.com. Això es pot donar en aquells articles que es venen per Kg. o que encara que es venguin per unitats, el preu per unitat és aproximat ja que el preu real serà per Kg.

Ens reservem el dret de modificar els preus indicats a www.hortdendidac.com en qualsevol moment, però els articles es facturaran d’acord amb les tarifes vigents en el moment de registrar-se la comanda.

Disponibilitat

Des de VALERA & CAÑELLAS SL farem el possible per satisfer les comandes de tots els clients. Però totes les comandes depenen de la disponibilitat dels productes, per tant, si tenim dificultats amb el subministrament o si ens quedem sense articles en els nostres magatzems, t’informarem el més aviat possible i, si en disposem, t’oferirem oferta de producte substitutiu de qualitat similar, que podràs desestimar.

Entrega

El servei d’ entrega a domicili és un servei propi i no depèn de cap empresa de transports externa. Si tries aquest servei, VALERA & CAÑELLAS SL es compromet a entregar els productes en perfecte estat a l’ adreça d’entrega que ens hagis indicat en el formulari de la comanda i en l’horari aproximat que ens indiquis en l’apartat d’observacions, segons taula de zones, sempre que les dades facilitades siguin correctes, l’ adreça indicada estigui dins la nostra zona de prestació del servei, hi hagi algú per atendre l’ entrega, i la comanda sigui efectiva abans de les 17 hores del dia anterior a l’entrega.

Taula de zones i dies de repartiment del nostre servei d’entrega a domicili:

Ara GRATIS per comandes a partir de 55€
- Maresme central: de dimarts a divendres de 10h a 17h.
- Maresme sud i Badalona: dimarts i dijous de 14 a 17h.
- Barcelona: de dimarts a dijous de 10 a 17h.

Comptat o targeta de crèdit.

Pagament

La modalitat de pagament en totes les modalitats d’ entrega és al comptat. En el cas de l’entrega a domicili el client farà el pagament a l’entrega de la mercaderia en el domicili, i en el cas de recollir la comanda en algun dels punts d’entrega el pagament s’efectuarà igualment al comptat en el moment de l’entrega de la comanda.

VALERA & CAÑELLAS SL es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament en qualsevol moment.

Responsabilitat i jurisdicció

VALERA & CAÑELLAS SL no podrà considerar-se responsable, en cap cas, de danys indirectes materials o corporals, que poguessin resultar d’un ús inadequat del productes comercialitzats.

Segons el disposat en els paràgrafs anteriors, la responsabilitat de VALERA & CAÑELLAS SL sota aquestes condicions no pot superar una quantitat igual a les sumes pagades després de la transacció que és l'origen d'aquesta responsabilitat, sigui quina sigui la seva causa o la forma de l'acció en qüestió.

VALERA & CAÑELLAS SL no podrá ser considerada responsable de l'incompliment del contracte en cas d'esgotament d'existències o indisponibilitat del producte, a causa de força major, la interrupció de l'activitat o vaga total o parcial en els serveis postals i mitjans de transport o comunicacions, inundacions o foc.

Propietat del continguts de la web www.hortdendidac.com

Totes les il•lustracions, dissenys, icones, gràfics, fotografies, imatges i altres elements que formen part de la web són propietat exclusiva de VALERA & CAÑELLAS SL, o proporcionades sota llicència per la marca del proveïdor.

S’informa als clients i usuaris que els drets de VALERA & CAÑELLAS SL en el contingut, disseny i codi font d'aquesta pàgina web estan protegits per llei aplicable espanyola i internacional sobre propietat intel•lectual i industrial.

A més, i sense perjudici d'això, el contingut d'aquest lloc web i el programari están sota la normativa comunitària Europea actual en la matèria.

Queda prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta web, fins i tot a través d'un hiperenllaç, ni de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de VALERA & CAÑELLAS SL.

Comentaris i suggeriments

Els teus comentaris i suggeriments seran benvinguts. Et demanem que ens els facis arribar amb el nostre formulari de contacte.